Terasa pe structura metalica Cluj 60 mp (septembrie 2016)

Terasa pe structura metalica Cluj 60 mp - Proiectul lunii septembrie 2016

In anul 2016 am realizat aceasta terasa pe structura metalica usoara de 60mp pentru un client din Cluj. Pentru acest proiect echipa NLD Profile s-a implicat in toate etapele necesare derularii proiectului: in proiectarea structurii de rezistenta, in productia structurii metalice usoare si montarea acesteia pe pozitie. Intregul proiect s-a intins pe perioada a 5 zile din care 2 zile proiectarea, urmate de o alta zi productia si premontajul structurii metalice, iar apoi, alte 2 zile montarea structurii metalice. Va prezentam acest proiect si in imagini pentru a vedea rezultatul de care ne-am bucurat impreuna cu clientul nostru!

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Terasa pe structura metalica Cluj 60 mp (septembrie 2016)Terasa pe structura metalica Cluj 60 mp – Proiectul lunii septembrie 2016

In anul 2016 am realizat aceasta terasa pe structura metalica usoara de 60mp pentru un client din Cluj.

Pentru acest proiect echipa NLD Profile s-a implicat in toate etapele necesare derularii proiectului: in proiectarea structurii de rezistenta, in productia structurii metalice usoare si montarea acesteia pe pozitie.

Intregul proiect s-a intins pe perioada a 5 zile din care 2 zile proiectarea, urmate de o alta zi productia si premontajul structurii metalice, iar apoi, alte 2 zile montarea structurii metalice.

Va prezentam acest proiect si in imagini pentru a vedea rezultatul de care ne-am bucurat impreuna cu clientul nostru!

Servicii oferite

Galerie foto