POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic.

DATE PERSONALE

Compania care administreaza site-ul nldprofile.ro, este S.C. NLD PROFILE S.R.L., cu sediul in Comuna Baciu, Str. Molidului nr. 37, 407055, jud. Cluj, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/494/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO29834721.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Va rugam sa o cititi cu atentie. S.C. NLD PROFILE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Nldprofile.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre nldprofile.ro pentru a va trimite confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, informatii despre promotii, evaluarea serviciilor si produselor oferite, etc.

Este necesar sa furnizati datele in vederea vanzarii/facturarii, emiterii eventualelor oferte, documente si materiale informative. Refuzul dvs. determina imposibilitatea realizarii celor de mai sus.

S.C. NLD PROFILE S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu cedeaza catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului nldprofile.ro De asemenea, nldprofile.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nldprofile.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.