Supraetajare pe structură metalică, Case, 341mp (decembrie 2016)

Acest proiect a constat în supraetajarea a două corpuri de clădire, iar echipa noastră NLD Profile a avut misiunea complexă de proiectare, producţie şi premontare a structurii metalice uşoare. De montajul casei pe structura metalică uşoară s-a ocupat clientul nostru, cu propria echipă pe care noi am asistat-o până la final, prin reprezentanţii NLDProfile.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Mansardări / Supraetajări

    Credem în soluţiile simple şi uşoare, dar rezistente şi adaptabile. În general, şi cu atât mai mult când clădirile vechi au structura afectată de trecerea timpului.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Supraetajare pe structură metalică, Case, 341mp (decembrie 2016)

Acest proiect a constat în supraetajarea a două corpuri de clădire, iar echipa noastră NLD Profile a avut misiunea complexă de proiectare, producţie şi premontare a structurii metalice uşoare.

De montajul casei pe structura metalică uşoară s-a ocupat clientul nostru, cu propria echipă pe care noi am asistat-o până la final, prin reprezentanţii NLDProfile.

Servicii oferite

Galerie foto