Supraetajare casa pe structura metalica Bucuresti 120mp
(decembrie 2019)

Transformarea regimului de inaltime de la P+1E la P+2E. Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea etajului acestei case pe structura metalica de 120mp, precum si de productia si montajul structurii metalice usoare. Durată proiectare: 2 zile Durata producție: 2 zile Durata montaj: 3 zile

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Mansardări / Supraetajări

    Credem în soluţiile simple şi uşoare, dar rezistente şi adaptabile. În general, şi cu atât mai mult când clădirile vechi au structura afectată de trecerea timpului.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Supraetajare Casa Bucuresti, 120mp (decembrie 2019)

Astazi va prezentam un nou proiect marca NLDProfile: Supraetajare casa pe structura metalica Bucuresti 120mp (decembrie 2019).

Transformarea regimului de inaltime de la P+1E la P+2E. Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea etajului acestei case pe structura metalica de 120mp, precum si de productia si montajul structurii metalice usoare.

Durată proiectare: 2 zile
Durata producție: 2 zile
Durata montaj: 3 zile

Servicii oferite

Galerie foto