Sport Complex Transilvan-Strand Clujana, 500 mp (aprilie 2015)

Ne-am ocupat de proiectarea structurii metalice usoare, de productia acesteia si de montajul final. Peste cladirea deja existenta, s-a construit un nou etaj pe structura metalica in suprafata de 545 mp.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Sport Complex Transilvan-Strand Clujana, 500 mp (aprilie 2015)

In aceasta primavara Sport Complex Transilvan – Strandul Clujana se reamenajeaza. Pe langa bazin, cafenele, terase  si restaurant, strandul va pune la dispozitia turistilor 15 camere in regim hotelier. Mandria de a realiza acest proiect i-a revenit echipei NLD Profile, care s-a ocupat de constructie noii parti din imobil. Astfel, ne-am ocupat de proiectarea structurii metalice usoare, de productia acesteia si de montajul final. Peste cladirea deja existenta, s-a construit un nou etaj pe structura metalica in suprafata de 545 mp.

Va punem la dispozitie prima serie de fotografii in faza de montare a structurii , in curand  vom reveni cu finalizarea proiectului.

Servicii oferite

Galerie foto