Showroom – 250 mp, (Tg-Mureş)

Montajul structurii nu a durat mai mult de 5 zile, cu o echipă mica, dar profesionstă. Am livrat proiectul beneficiarului montând structura metalică uşoară aşa cum ne-am înţeles, convinşi de succesul construcţiei care a fost definitivată de o altă firmă.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Showroom – 250 mp, (Tg-Mureş)

Pentru proiectarea şi producţia showroom-ului din Târgu- Mureş, echipa noastră s-a folosit de experienţa acumulată în realizarea de construcţii pe structură metalică, motiv pentru care, atât faza de producţie cât şi montajul (destul de dificil, dată fiind apropierea de o altă clădire şi de liniile de curent electric), să decurgă uşor şi fără probleme.

Chiar şi în aceste condiţii destul de restrictive, montajul structurii nu a durat mai mult de 5 zile, cu o echipă mica, dar profesionstă. Am livrat proiectul beneficiarului montând structura metalică uşoară aşa cum ne-am înţeles, convinşi de succesul construcţiei care a fost definitivată de o altă firmă.

Servicii oferite

Galerie foto