NLD PROFILE
Excelență în Design și Construcție - Onești, Bacău

Rezultatul este un spațiu care combină funcționalitatea cu estetica avansată, reflectând dedicarea NLD PROFILE pentru excelență.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

NLD PROFILE: Excelență în Design și Construcție – Onești, Bacău

NLD PROFILE, un lider recunoscut în domeniul construcțiilor pe structură metalică ușoară, a finalizat cu succes un proiect complex și inovator în Municipiul Onești, județul Bacău. Acest proiect, cuprinzând o suprafață de 245 mp, a reprezentat o provocare, datorită gradului său ridicat de dificultate.

Implicarea NLD PROFILE a acoperit integral procesul, de la proiectare la producție și montaj, evidențiind angajamentul companiei pentru calitate și atenție la detalii. Echipa a demonstrat măiestrie și inovație, transformând provocările într-o realizare arhitecturală remarcabilă.

Rezultatul este un spațiu care combină funcționalitatea cu estetica avansată, reflectând dedicarea NLD PROFILE pentru excelență.

Servicii oferite

Galerie foto