Mansarda Oradea 240 mp

Beneficiarul a gasit solutia de a folosi structura metalica ( mult mai usoara si mai sigura) in detrimentul uneia clasice, iar noi am fost cei care am reusit sa propunem solutia cea mai convenabila.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Mansarda Oradea 240 mp

Mansarda realizata in Oradea a ridicat o problema noua, respectiv, datorita faptului ca este amplasata pe o cladire din centrul orasului, destul de veche, municipalitatea nu ar fi aprobat decat un proiect al carui design sa se incadreze in stilul arhitectural al cladirii respective. In plus, datorita faptului ca era necesar sa fie amplasata pe o cladire destul de veche, care nu fusese initial proiectata pentru mansarda, construirea unei mansarde clasice, iesea din discutie, de aceea beneficiarul a gasit solutia de a folosi structura metalica ( mult mai usoara si mai sigura) in detrimentul uneia clasice, iar noi am fost cei care am reusit sa propunem solutia cea mai convenabila.

Servicii oferite

Galerie foto