Mansarda Cluj 5200 mp

Dezvoltatorul imobiliar a gasit solutia  mansardarii pe structura metalica pentru a rezolva atat problema greutatii mansardei cat si a pretului si termenului de executie a intregului proiect.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Mansardări / Supraetajări

    Credem în soluţiile simple şi uşoare, dar rezistente şi adaptabile. În general, şi cu atât mai mult când clădirile vechi au structura afectată de trecerea timpului.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Mansarda Cluj 5200 mp

Proiectul de mansardare are ca obiectiv realizarea unui numar de 2000 de locuinte in urmatorii 3 ani.

Dezvoltatorul imobiliar a gasit solutia  mansardarii pe structura metalica pentru a rezolva atat problema greutatii mansardei cat si a pretului si termenului de executie a intregului proiect. Media anuala de locuinte finalizate pe care beneficiarul si-o propune este de circa 700 locuinte /an, respectiv 60 de apartamente/luna, un ritm destul de alert, insa faptul ca primele 700 de locuinte au fost deja valorificate in conditiile crizei imobiliare acute prin care trece Romania este un detaliu important.

Servicii oferite

Galerie foto