Închidere terasă cu acoperiş circulabil, 55 mp (iulie 2015)

Am avut o colaborare excelentă cu clientul nostru şi cu arhitectul acestuia, motiv pentru care treaba a ieşit perfect, iar noi ne-am achitat cu brio de sarcinile asumate: proiectarea de rezistenţă, producţia structurii metalice şi montajul final

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Mansardări / Supraetajări

    Credem în soluţiile simple şi uşoare, dar rezistente şi adaptabile. În general, şi cu atât mai mult când clădirile vechi au structura afectată de trecerea timpului.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Închidere terasă cu acoperiş circulabil, 55 mp (iulie 2015)

Miza acestui proiect a fost închiderea terasei existente la parter în vederea obţinerii unui spaţiu suplimentar de recreere, beneficiindu-se totodată de terasa circulabilă de deasupra.

Am avut o colaborare excelentă cu clientul nostru şi cu arhitectul acestuia, motiv pentru care treaba a ieşit perfect, iar noi ne-am achitat cu brio de sarcinile asumate: proiectarea de rezistenţă, producţia structurii metalice şi montajul final. Toate într-un termen foarte scurt, aşa cum a avut nevoie clientul nostru.

Servicii oferite

Galerie foto