Hală – 1300mp (Şimleul Silvaniei, martie 2011)

Clientul nostru şi-a dorit să-i construim o hală în care să poată fabrica prelate pentru autovehicule mari (pentru transport feroviar, de exemplu).

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Hală – 1300mp (Şimleul Silvaniei, martie 2011)

Clientul nostru şi-a dorit să-i construim o hală în care să poată fabrica prelate pentru autovehicule mari (pentru transport feroviar, de exemplu). Şi am reuşit în mod exemplar, dar misiunea nu ne-a fost deloc uşoară deoarece, din punct de vedere constructiv, structura de rezistenţă pentru o asemenea clădire este destul de dificil de conceput dacă ne gândim că a fost total necesară existenţa unei deschideri de 20m şi o înălţime utilă a halei de cel puţin 6m.

Noi am găsit soluţia de a respecta cerinţele clientului şi parametrii de siguranţă, fără să fie afectate în vreun fel perioada de realizare a proiectului sau valoarea finală a acestuia.

Servicii oferite

Galerie foto