Hala pe structura metalica Jolly – 380mp (Cluj-Napoca, octombrie 2018)

Deşi lucrarea nu este finalizată, aşa cum se vede în fotografii, contribuţia noastră profesională a constat în proiectarea, producţia şi montajul structurii metalice uşoare, pentru realizarea acestei hale pe structura metalica.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Hala pe structura metalica Jolly – 380mp (Cluj-Napoca, octombrie 2018)

Deşi lucrarea nu este finalizată, aşa cum se vede în fotografii, contribuţia noastră profesională a constat în proiectarea, producţia şi montajul structurii metalice uşoare, pentru realizarea acestei hale pe structura metalica. Hala Jolly va fi utilizata atat pentru productie, permitand o incarcare utila la etaj de 400kg/mp cat si ca o cladire de birouri.

Proiectul are regimul de înălţime P+E şi vom reveni cu fotografii noi, care să vorbească despre acest proiect în care ne-am implicat cu tot ce dispunem. Echipă, tehnologie, resurse.

Fiecare etapa din realizarea proiectului a durat 2 saptamani. Proiectare, productie, montaj!

Servicii oferite

Galerie foto