Hală – 220 mp (Mera, martie 2011)

Soluţia alegerii unei clădiri pe structură metalică a fost în mod decisiv influenţată de rezistenţa la incendiu, mai mare decât orice altă variantă clasică, dar şi timpul în care am reuşit să o ridicăm.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Hală – 220 mp (Mera, martie 2011)

Construcţia a fost destinată, încă din faza de intenţie, a deveni o hală de depozitare a substanţelor chimice şi, ca atare, proiectarea structurii de rezistenţă a fost definitorie în succesul realizării proiectului. Astfel, structura a fost făcută în aşa fel încât suprafaţa halei să poată fi folosită în proporţie de peste 90%, restul de 10% fiind reprezentat de căi de acces şi elemente de susţinere.

Soluţia alegerii unei clădiri pe structură metalică a fost în mod decisiv influenţată de rezistenţa la incendiu, mai mare decât orice altă variantă clasică, dar şi timpul în care am reuşit să o ridicăm. Mai exact, proiectarea şi producerea structurii metalice, precum şi montajul, au ocupat aproximativ o săptămână din activitatea firmei noastre.

Servicii oferite

Galerie foto