Etajare Complex Comercial Potcoava, 900 mp (mai 2015)

Complexul Comercial Potcoava din Bucureşti s-a extins pe încă un nivel, construit exclusiv din profile metalice uşoare produse şi montate de echipa noastră - NLD Profile. Partea de jos, existentă, s-a extins cu 100 mp, iar peste acest nivel am construit încă unul, complet nou, pe o suprafaţă de 900 mp. Fotografiile ne sunt martore în procesul de lucru, de la început până la final.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Mansardări / Supraetajări

    Credem în soluţiile simple şi uşoare, dar rezistente şi adaptabile. În general, şi cu atât mai mult când clădirile vechi au structura afectată de trecerea timpului.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Etajare Complex Comercial Potcoava, 900 mp (mai 2015)

Complexul Comercial Potcoava din Bucureşti s-a extins pe încă un nivel, construit exclusiv din profile metalice uşoare produse şi montate de echipa noastră – NLD Profile. Partea de jos, existentă, s-a extins cu 100 mp, iar peste acest nivel am construit încă unul, complet nou, pe o suprafaţă de 900 mp. Fotografiile ne sunt martore în procesul de lucru, de la început până la final.

Servicii oferite

Galerie foto