Cladire de birouri pe structura metalica, Franta
(iunie 2020)

Un nou proiect, un nou client multumit! Structura metalica pentru cladirea de birouri, proiectata si produsa de noi, a dus la crearea unui nou parteneriat.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Cladire de birouri pe structura metalica, Franta (iunie 2020)

Astazi va prezentam un nou proiect marca NLDProfile: Cladire de birouri pe structura metalica usoara, Franta (iunie 2020)

Un nou proiect, un nou client multumit! Structura metalica pentru cladirea de birouri, proiectata si produsa de noi, a dus la crearea unui nou parteneriat.

Cladirea de birouri are 725mp, iar echipa NLD Profile s-a ocupat de proiectarea si productia structurii metalice, pe cand montajul structurii metalice usoare a fost realizat de proprietar in regim propriu.

Am reusit din nou sa avem un client multumit si un nou partener castigat!

NLD Profile este partenerul de incredere de care aveti nevoie pentru proiectarea, productia si de ce nu montajul cladirilor pe structura metalica! Contactati-ne pentru o oferta detaliata!

Servicii oferite

Galerie foto