Cladire de birouri Oradea 457 mp
(octombrie 2021)

Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea cladirii pe structura metalica, precum si de productia si montajul structurii metalice usoare.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Construcții diverse

    Aici intervine creativitatea ta. Suntem deschişi la nou, pentru că sistemul este permisiv, tehnologia inovativă şi posibilităţile NLD Profile aproape nelimitate.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Cladire de birouri Oradea 457 mp (octombrie 2021)

Astazi va prezentam un nou proiect marca NLDProfile: Cladire de birouri pe structura metalica Oradea 457mp (octombrie 2021).

Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea cladirii pe structura metalica, precum si de productia si montajul structurii metalice usoare.

Proiectul este unul inedit, datorat in special abilitatilor sistemului constructiv de ancorare in cladirea existenta. Clientul nu a luat in calcul in momentul constructiei initiale o potentiala supraetajare, prin urmare propunerea noastra a fost sa supraetajam cladirea existenta integrall din structura metalica. In plus, clientul a beneficiat si de costuri scazute si de o durate minima de executie.

Servicii oferite

Galerie foto