Casa Tureni 263 mp

Casa amplasata in panta, are 3 zone de nivel la parter, astfel ca realizarea proiectului de structura ne-a solicitat atentia si spiritul de initiativa, si ne-am bazat pe experienta si cunostintele acumulate la proiectele anterioare pentru a realiza la timp si  cu acuratetea care ne caracterizeaza acest proiect.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Tureni 263 mp

Proiectul Casa pe structura metalica Tureni 263 mp reprezinta proiectul de suflet al clientului nostru, realizat cu multiple accente de structura, si detalii, mai ales la parter. Casa amplasata in panta, are 3 zone de nivel la parter, astfel ca realizarea proiectului de structura ne-a solicitat atentia si spiritul de initiativa, si ne-am bazat pe experienta si cunostintele acumulate la proiectele anterioare pentru a realiza la timp si  cu acuratetea care ne caracterizeaza acest proiect. Practic, la parter, niciuna dintre incaperi nu este la acelasi nivel cu cealalta, in timp ce la etaj, situatia se schimba, incaperile avand toate aceeasi cota.

Clientul fusese in strainatate o perioada si vazuse acolo modalitati de realizare a caselor pe structura metalica, si si-a dorit sa gaseasca si aici pe cineva care sa  faca asta, astfel ne-a ales pe noi si a fost foarte multumit.

Servicii oferite

Galerie foto