Container House Salicea – Cluj, 55 mp (iunie 2015)

Viziunea clientului a fost sa obtina in termen cat mai scurt o locuinta comoda, practica, moderna si totodata ecologica.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Container House Salicea – Cluj, 55 mp (iunie 2015)

Proiectul Container House – Casa pe structura metalica Salicea
Versatilitatea sistemului de structura metalica usoara NLD Profile a fost inca o data demonstrat cu ocazia unei lucrari speciale realizata in Salicea, judetul Cluj. Viziunea clientului a fost sa obtina in termen cat mai scurt o locuinta comoda, practica, moderna si totodata ecologica. Solutia propusa de echipa NLD Profile a fost sa utilizeze doua vechi containere frigo pe care sa le puna in valoare folosind structura metalica usoara. Astfel, printr-o combinatie inedita intre containerele frigo si structura metalica usoara fiabila si totodata rezistenta proiectata , produsa si montata de NLD Profile in mai putin de 7 zile proiectul Casa pe structura metalica Salicea a fost dus la bun sfarsit.[/fusion_text][/one_half][/fullwidth]

Servicii oferite

Galerie foto