Casa Domnesti 227 mp

Casa pe structura metalica Domnesti 227 mp

Acest proiect reprezinta incununarea efortului comun al personalului firmei, si este intr-adevar un proiect de succes, multi clienti solicitand acest tip de casa. Amplasata pe doua nivele (parter si etaj) casa de 227 mp din Domnesti  a avut nevoie de proiect de fundatie, de structura, producerea structurii metalice usoare, si montajul acestei structuri. Colaborarea cu un arhitect care a reusit sa gaseasca o formula de succes pentru o casa familiala, amplasata pe un teren cu suprafata mica, a fost o reusita care se re-editeaza cel putin o data in fiecare an. Proiectarea structurii metalice a durat 3 zile, producerea 2 zile, iar montajul structurii la fata locului, alte 5.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Domnesti 227 mp

Casa pe structura metalica Domnesti 227 mp

Acest proiect reprezinta incununarea efortului comun al personalului firmei, si este intr-adevar un proiect de succes, multi clienti solicitand acest tip de casa.

Amplasata pe doua nivele (parter si etaj) casa de 227 mp din Domnesti  a avut nevoie de proiect de fundatie, de structura, producerea structurii metalice usoare, si montajul acestei structuri.

Colaborarea cu un arhitect care a reusit sa gaseasca o formula de succes pentru o casa familiala, amplasata pe un teren cu suprafata mica, a fost o reusita care se re-editeaza cel putin o data in fiecare an.

Proiectarea structurii metalice a durat 3 zile, producerea 2 zile, iar montajul structurii la fata locului, alte 5.

Servicii oferite

Galerie foto