Casa Cluj 300 mp

Designul complicat al acoperisului, precum si varianta de incalzire aleasa de catre beneficiar a demonstrat eficienta si eficacitatea caselor pe structura metalica usoara; eficienta in primul rand a izolatiei, scaderea la minim a pierderilor de caldura prin pereti, casa avand incalzire prin pardoseala, folosind pentru incalzit pompa de caldura si avand un semineu dotat cu un cos cu recuperare de caldura.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Cluj 300 mp

Proiectul Casa pe structura metalica Cluj a fost un proiect complex, atat din punct de vedere arhitectural cat si din punct de vedere al provocarilor constructive.

Acoperisul acestei case are 16 ape, ceea ce reprezinta un record pentru o casa pe structura metalica usoara.

Designul complicat al acoperisului, precum si varianta de incalzire aleasa de catre beneficiar a demonstrat eficienta si eficacitatea caselor pe structura metalica usoara; eficienta in primul rand a izolatiei, scaderea la minim a pierderilor de caldura prin pereti, casa avand incalzire prin pardoseala, folosind pentru incalzit pompa de caldura si avand un semineu dotat cu un cos cu recuperare de caldura. Mansarda este incalzita cu panouri radiante, iar intregul sistem asigura cu costuri minime incalzirea imobilului.

Servicii oferite

Galerie foto