Casa Cluj 150 mp (decembrie 2018)

Proiectul Casa pe structura metalica Cluj 150 mp este un proiect deosebit, pe care l-am realizat cu echipa si cu experienta de care dispunem intr-un interval de timp foarte mic. Realizarea profilelor metalice usoare pentru acest proiect a durat 5 zile pentru faza de proiectare, 2 zile productia si preasamblarea, iar 7 zile montajul pe fundatie realizat de catre beneficiar in regim propriu.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Cluj 150 mp (decembrie 2018)Proiectul Casa pe structura metalica Cluj 150 mp este un proiect deosebit, pe care l-am realizat cu echipa si cu experienta de care dispunem intr-un interval de timp foarte mic.

Realizarea profilelor metalice usoare pentru acest proiect a durat 5 zile pentru faza de proiectare, 2 zile productia si preasamblarea, iar 7 zile montajul pe fundatie realizat de catre beneficiar in regim propriu.

Servicii oferite

Galerie foto