Casa Oradea 600 mp
(septembrie 2021)

Structura metalica usoara a fost utilizata la parter in special pentru peretii interiori, iar etajul este realizat integral din structura noastră.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Oradea 600 mp (septembrie 2021)

Astazi va prezentam un nou proiect marca NLDProfile: Casa pe structura metalica Oradea 600 mp (septembrie 2021).

Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea casei pe structura metalica, precum si de productia si montajul structurii metalice usoare.

Proiectul este unul inedit, datorita faptului ca s-a optat pentru structura metalica usoara doar dupa ce clientul a realizat partea de rezistenta a parterului din beton. Astfel, structura metalica usoara a fost utilizata la parter in special pentru peretii interiori, iar etajul este realizat integral din structura noastră.

Clientul a deci sa schimbe din mers modul de construire si astfel ne-a ales datorita costurilor scazute si a duratei de executie minime.

Servicii oferite

Galerie foto