Casa Oradea 140 mp

Proiectul Casa pe structura metalica Oradea 140 mp se doreste a fi o casa de vacanta pentru un beneficiar, persoana fizica, pentru care beneficiarul a dispus de un buget limitat, o plaja de timp de asemenea nu foarte generoasa, in care sa se definitiveze imobilul, si ca atare decizia de a utiliza structura metalica, a fost  singura optiune viabila pentru a se incadra in aceste deziderate. Casa este construita cu parter si mansarda, beneficiarul decizand design-ul si  aspectul final al casei. Firma noastra a avut de realizat  proiectul de rezistenta, proiectul de structura, productia elementelor de structura metalica si montajul acesteia pe pozitie, pentru intreaga constructie, sarcini de care ne-am achitat la superlativ.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Oradea 140 mp

Proiectul Casa pe structura metalica Oradea 140 mp se doreste a fi o casa de vacanta pentru un beneficiar, persoana fizica, pentru care beneficiarul a dispus de un buget limitat, o plaja de timp de asemenea nu foarte generoasa, in care sa se definitiveze imobilul, si ca atare decizia de a utiliza structura metalica, a fost  singura optiune viabila pentru a se incadra in aceste deziderate.

Casa este construita cu parter si mansarda, beneficiarul decizand design-ul si  aspectul final al casei. Firma noastra a avut de realizat  proiectul de rezistenta, proiectul de structura, productia elementelor de structura metalica si montajul acesteia pe pozitie, pentru intreaga constructie, sarcini de care ne-am achitat la superlativ.

Servicii oferite

Galerie foto