Casa Floresti 263 mp

Ne-am achitat cu succes de toate problemele pe care le pune realizarea proiectarii structurii unei astfel de locuinte, (zone in consola, spatii cu suprafata rotunjita, acoperis in mai multe ape), realizand fidel proiectul agreat de clientul nostru, in intervalul de timp convenit.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa Floresti 263 mp

Proiectul Casa pe structura metalica Floresti 263 mp, dupa cum se si vede este un proiect cu o arhitectura deosebita, cu un design special, proiectul de arhitectura fiind cel ales de beneficiar. Ne-am achitat cu succes de toate problemele pe care le pune realizarea proiectarii structurii unei astfel de locuinte, (zone in consola, spatii cu suprafata rotunjita, acoperis in mai multe ape), realizand fidel proiectul agreat de clientul nostru, in intervalul de timp convenit.

Datorita izolatiei foarte bune, casa, care este intergal consumatoare de curent electric, nu depaseste in lunile de iarna un consum de energie electrica de 1 euro/mp/luna, in acest consum incluzand aprovizionarea cu apa, incalzirea acesteia, atat pentru consum casnic cat si pentru incalzire precum si gatitul si iluminatul.

Servicii oferite

Galerie foto