CASA ARAD 130 MP

Sigur ca, avand in vedere rapiditatea realizarii lucrarii (7 zile cu tot cu montaj), precum si acuratetea cu care s-a desfasurat proiectul, clientul a decis continuarea lucrarilor cu echipa noastra, astfel ca vom livra "la cheie" acest proiect, unul din multele proiecte care au avut o astfel de evolutie.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

CASA ARAD 130 MP

Pentru Casa pe structura metalica Arad 130 mp, clientul nostru si-a dorit initial, doar proiectarea si realizarea in fabrica a partilor componente ale structurii metalice, precum si montajul acestora conform schitelor primite, la fata locului, pe fundatia realizata de catre beneficiar, urmand ca restul de operatiuni sa fie realizate in regie proprie.

Sigur ca, avand in vedere rapiditatea realizarii lucrarii (7 zile cu tot cu montaj), precum si acuratetea cu care s-a desfasurat proiectul, clientul a decis continuarea lucrarilor cu echipa noastra, astfel ca vom livra „la cheie” acest proiect, unul din multele proiecte care au avut o astfel de evolutie.

Servicii oferite

Galerie foto