Casa CORSICA, 350 mp (iulie 2014)

Asa cum am mai aratat intr-o stire anterioara noi am  proiectat,am produs si am montat o casa pe insula Corsica - Franta. Suprafata acestei case pe structura metalica este de 350 mp, luand in considerare si planseul si terasa suspendata .

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Casa CORSICA, 350 mp (iulie 2014)

Asa cum am mai aratat intr-o stire anterioara noi am  proiectat,am produs si am montat o casa pe insula Corsica – Franta. Suprafata acestei case pe structura metalica este de 350 mp, luand in considerare si planseul si terasa suspendata .

Terasa casei este de 3,3 m in consola iar pe acoperisul casei se va pune un strat de pamant de 20 cm pt a forma un acoperis vegetal.

Proiectul a fost amanat pe o perioada de 2 ani deoarece din motive de acces cu mijloace de transport si de ridicat trebuia gasita o solutie pe structura metalica usoara

Daca se folosea alt sistem contructiv ar fi fost nevoie de un elicopter pe toata durata constructiei.

Servicii oferite

Galerie foto