Mini cartier 8 case Timisoara, 1160 mp (iulie-august 2015)

Continuam colaborarea cu dezvoltatorul din Timisoara pentru care pana acum am realizat structura metalica usoara pentru 12 case insiruite.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Case pe structura metalica

    Ne adaptăm oricărui proiect arhitectural de casă, indiferent de tipul şi amplasamentul acestuia, astfel încât sistemul nostru, NLD Profile, să vină în întâmpinarea dorinţelor tale.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Mini cartier 8 case Timisoara, 1160 mp (iulie-august 2015)

Astazi va prezentam proiectul Cartier de case pe structura metalica Timisoara, un proiect marca NLD Profile.

Continuam colaborarea cu dezvoltatorul din Timisoara pentru care pana acum am realizat structura metalica usoara pentru 12 case insiruite. Cel mai nou proiect la care am participat cu proiectarea de rezistenta, productia si montajul final al structurii metalice usoare, se concretizeaza intr-un mini cartier de 8 case din care pana astazi au fost edificate primele patru. Urmeaza ca in prima jumatate a lunii august 2015, NLD Profile sa finalizeze montajul pentru urmatoarele 4 imobile.

Va prezentam o parte din imaginile reprezentative pentru a acest proiect.

Servicii oferite

Galerie foto