Cabinet medicina de familie Feleac Cluj
(septembrie 2020)

Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea, productia si montajul structurii metalice usoare a zonei de triaj de la Cabinetul medical Feleac. Clientul a dorit infiintarea unei zone de triaj perioada sars - cov2 la intrarea în unitatea sanitară, înainte de orice zonă de așteptare, pentru a realiza screeningul pacienților pentru COVID-19.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Construcții diverse

    Aici intervine creativitatea ta. Suntem deschişi la nou, pentru că sistemul este permisiv, tehnologia inovativă şi posibilităţile NLD Profile aproape nelimitate.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Cabinet medicina de familie Feleac Cluj (septembrie 2020)

Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea, productia si montajul structurii metalice usoare a zonei de triaj de la Cabinetul medical Feleac. Clientul a dorit infiintarea unei zone de triaj perioada sars – cov2 la intrarea în unitatea sanitară, înainte de orice zonă de așteptare, pentru a realiza screeningul pacienților pentru COVID-19.

 

Servicii oferite

Galerie foto