Magazin Diana şi Hală agroalimentară – 800 mp (Brezoi – Vâlcea, ianuarie 2015)

Structura metalică uşoară am ridicat-o pe câte o suprafaţă de 400mp, în cazul ambelor magazine, iar proiectarea de rezistenţă, producţia şi premontajul acesteia ne-au revenit în totalitate.

  • Structura metalica usoara este potrivita pentru proiectul meu?
    afla mai multe
  • Constructii industriale

    Suntem specialişti şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale, proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

  • Portofoliu

    Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Simplu şi sigur.

Magazin Diana şi Hală agroalimentară – 800 mp (Brezoi – Vâlcea, ianuarie 2015)

Acestea au fost primele două lucrări din parteneriatul pe care l-am avut cu reţeaua naţională Ambient şi au constat în construirea a două magazine alimentare în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

Structura metalică uşoară am ridicat-o pe câte o suprafaţă de 400mp, în cazul ambelor magazine, iar proiectarea de rezistenţă, producţia şi premontajul acesteia ne-au revenit în totalitate. În privinţa montajului pe fundaţie, clientul nostru a ales să se ocupe singur, însă cu asistenţa noastră tehnică pe durata acestuia.

Iar cum lucrurile se petrec repede şi bine prin sistemul NLD Profile, primul magazin a fost deschis pe 30 ianuarie 2015, în condiţiile în care am livrat structura metalică premontată la începutul lunii decembrie 2014.

Servicii oferite

Galerie foto